Over GTO Nederland

Van een slimme werving en selectie komt duurzame detachering. Dat is wat we geloven. We zijn een flexibele, lean & mean organisatie. Onze medewerkers zijn er trots op bij ons te werken en onze opdrachtgevers tevreden. 

Elektrotechnisch Large

Detachering van vakmensen

Maar wie zijn we dan precies? GTO Nederland is in 2016 opgericht door Ed Gras. In eerste instantie richtte hij zich op de detachering van vakmensen in de kunststofverwerkende industrie. Niet zo gek, omdat zijn roots daar liggen. Sterker nog: hij richtte de branchevereniging op en was daar 8 jaar lang voorzitter van.

John Janssen, onze algemeen directeur, heeft ruim 25 jaar ervaring in het detacheren van technisch personeel. Door hem aan te trekken zette GTO de stap naar de installatie- en loodgietersbranche.

Wij zijn in 2022 gegroeid naar ruim 100 hardwerkende specialisten. Deze groei is mede te danken door de kwaliteit en flexibele inzet van onze medewerkers. Maar zeker ook door de loyaliteit van onze opdrachtgevers waar wij de afgelopen jaren een sterke band mee hebben opgebouwd. Mede door het continu werken aan kwaliteit verbetering heeft ons gebracht op het niveau van waar we nu staan.

Wij hebben een flexibele poule voor onze klanten ingericht.

We kijken er naar uit om zaken met je te doen!

Loodgieter Large

Dus, nog even in het kort,

Waarom kies je voor GTO?

  • Vakbekwaam, gespecialiseerd en gecertificeerd
  • Vast personeel = grote betrokkenheid
  • Lean & Mean organisatie, dus geen onnodig hoge overheadkosten
  • De deskundigheid van een grote organisatie
  • De flexibiliteit van een klein bedrijf
  • Geen urenfabriek, kwaliteit is leidend
  • Contracting mogelijk, wel zo overzichtelijk
  • Poule-opties voor personeel van vaste klanten
Loodgieter 2 Large

Werken bij GTO Nederland

Ben jij een technische topper? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je afwisseling, ervaring en een team vol gemotiveerde collega’s. Ga je bij ons aan de slag en blijkt het een match? Dan gunnen we je binnen 3 maanden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

ZZP Platform

Naast onze vaste medewerkers zijn we ook een platform voor ZZP’ers. Wil een zelfstandig ondernemer via ons ingezet worden dan legt hij een proef van bekwaamheid af bij GTO Nederland. Zo weten we zeker dat we vakmensen in huis halen.

Aan de slag!