Onze diensten

We zijn geen urenfabriek. Kwaliteit staat voorop en groei is geen doel op zich. We hebben de deskundigheid en ervaring van een grote organisatie en de flexibiliteit van een kleine organisatie. We zijn specialisten.

Loodgieter 1024475119 small


Wij hebben Specialisten voor

card icon kunsstof 3

Detachering kunststof

Kunststof, daar lopen we warm voor. We bewerken alle soorten kunststoffen. Denk aan PP, HDPE, PVC, PVDF en GRE. Dat doen wij zowel op locatie als in de werkplaats bij onze opdrachtgevers. Wel zo praktisch.   

card icon loodgieter

Detachering installatie / loodgieters

Betrouwbare installatie nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze installateurs en loodgieters zijn betrokken vaklui die gaan voor resultaat. Wij verwerken zowel dikwandige als dunwandige stalen leidingen. MIG/TIG lassen, persen en knellen zijn onze specialiteiten.

card icon elektriciens

Detachering Elektriciens

Onze elektriciens zet je in voor het bekabelen en aansluiten van alle soorten componenten. Ook voor het bedraden van schakelkasten in de werkplaats van onze opdrachtgevers kun je bij ons terecht.

card icon toppers

Poule met technische toppers

Het kan gebeuren dat een klant tijdelijk minder werk heeft. Dat lossen we op door de medewerkers in onze ‘poule’ te plaatsen. Wij zetten ze dan in op andere projecten. Handig!

SPecialist nodig?

We zijn specialisten. Daardoor versnippert onze aandacht niet, maar hebben we focus in onze aandacht en kennis. Contracting is bij ons een prima optie. Zo hoef je niet bang te zijn voor een eindeloze uren-factuur. Wel zo overzichtelijk.

Contact opnemen